Cikk kategóriák

Kategória Tolnay Klári Színpad

Interjú Őze Áronnal

A Vidor Fesztiválon Őze Áron és Kedvek Richárd nyerte el a legjobb főszereplő párosnak járó Pantalone-díjat az Elling és Kjell című darabban nyújtott kiemelkedő alakításáért. Őze Áron, Jászai Mari-díjas színművészt kérdeztük.

Interjú Pásztor Erzsivel

Pápay Erzsiből ötvenöt évvel ezelőtt a színház miatt lett Pásztor Erzsi, hogy aztán minden körülmények közt kitartva, hivatásának élve, Érdemes Művészként és Kossuth-díjasként fáradhatatlanul szórakoztassa közönségét.

Interjú Kedvek Richárddal

Kedvek Richárdot a 2014-es Vidor Fesztiválon elnyert Pantalone-díj kapcsán kérdezte színházról, forgatásról és a belsőépítészetről Kővári Gyöngyi Krisztina.

Interjú Varró Anna Áfonyával

Varró Anna, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Áfonya az Aranytíz színházi csapatának állandó, oszlopos tagja. Elsöprő lelkesedéssel képes beszélni a színházról, és nem csak a munkaórákat, de a szabadidejét is szívesen tölti színházban

Interjú Cseh Zsuzsával

Cseh Zsuzsa az Aranytíz nagy sikerű, 2013 májusában bemutatott, Elling és Kjell című produkciójának oszlopos tagjai. Cseh Zsuzsát a színházhoz fűződő viszonyáról, vállalkozásáról, eddigi sikereiről és terveiről kérdeztük.

Interjú Széplaky Gézával

Egy vidéki fiatalember, aki szerencsét próbálni jött a fővárosba. Színészként és fekete övre jelölt harcművészként is ugyanaz a cél motiválja: a szolgálat.

Interjú Andrássy Mátéval

Andrássy Mátét, a PANkreátorok oszlopos tagját kérdeztük a születésnapi előadást követően annak keletkezéséről és alakulásáról, illetve személyes karrierjéről és további terveiről.

Interjú Szabó Mátéval

Pozitív, szórakoztató figura, aki saját és környezete életének színesítésén dolgozik. Talán ezért is van olyan szerencsés helyzetben, hogy azt csinálhatja, amit valóban szeret.
0 Kategória: Tolnay Klári Színpad Szerző: afonya Tovább ›

Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 14.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!