Cikk kategóriák

Kategória Tolnay Klári Színpad

MALENKIJ

2017. november 25. 19.00 - Ingyenes!

Marie Jones: KÖVEK

2017. december 19-én, játsszák: Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor

HÓBAN ÉBRED MAJD AZ ÜNNEP

Csondor Kata, a Sárik Péter Trió és Szolnoki Péter jótékonysági koncertje a Csodalámpa Alapítvány javára 2017. december 18-án

Interjú Őze Áronnal

A Vidor Fesztiválon Őze Áron és Kedvek Richárd nyerte el a legjobb főszereplő párosnak járó Pantalone-díjat az Elling és Kjell című darabban nyújtott kiemelkedő alakításáért. Őze Áron, Jászai Mari-díjas színművészt kérdeztük.

Interjú Pásztor Erzsivel

Pápay Erzsiből ötvenöt évvel ezelőtt a színház miatt lett Pásztor Erzsi, hogy aztán minden körülmények közt kitartva, hivatásának élve, Érdemes Művészként és Kossuth-díjasként fáradhatatlanul szórakoztassa közönségét.

Interjú Kedvek Richárddal

Kedvek Richárdot a 2014-es Vidor Fesztiválon elnyert Pantalone-díj kapcsán kérdezte színházról, forgatásról és a belsőépítészetről Kővári Gyöngyi Krisztina.

Interjú Varró Anna Áfonyával

Varró Anna, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Áfonya az Aranytíz színházi csapatának állandó, oszlopos tagja. Elsöprő lelkesedéssel képes beszélni a színházról, és nem csak a munkaórákat, de a szabadidejét is szívesen tölti színházban

Interjú Cseh Zsuzsával

Cseh Zsuzsa az Aranytíz nagy sikerű, 2013 májusában bemutatott, Elling és Kjell című produkciójának oszlopos tagjai. Cseh Zsuzsát a színházhoz fűződő viszonyáról, vállalkozásáról, eddigi sikereiről és terveiről kérdeztük.

Interjú Széplaky Gézával

Egy vidéki fiatalember, aki szerencsét próbálni jött a fővárosba. Színészként és fekete övre jelölt harcművészként is ugyanaz a cél motiválja: a szolgálat.

Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 14.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!